Doorgaan naar inhoud

Weet bij wie je koopt

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn, het motto dat jarenlang bleef branden.                Met deze volle overtuiging startte Jeroen Kubbenga in 2012 KS Medical Group. En dat niet alleen, hij realiseerde www.ksmg.nl als een frisse wind in de medische branche.
 

Wij doen het anders

Winst maken hoeft niet met brede marges en oneerlijke prijzen. Op www.ksmg.nl presenteren we juist de kwaliteit, klantvriendelijkheid en service. Prijzen zijn niet ons succes, service van de hoogste plank is onze sleutel.
 

Onze match voor particulier en bedrijf

Inmiddels raakt KS Medical Group meerdere bedrijven met haar visie en bedient KSMG onder leiding van Jeroen Kubbenga een grote klantenkring, variërend van oa huisartsen, particulieren, fysiotherapeuten, beauty salons, ziekenhuizen, gezondheidscentra

Bovendien kent ons brede assortiment oplossingen voor gehoor testen, sportverzorging, beauty salons, longfunctie testen en sustainability.

“Een vreemde nieuwkomer” voor concurrenten werd al snel gekanteld. Met een groeiend aanbod realiseren wij de ideale match voor particulier en bedrijf, met topkwaliteit en service voor een betaalbare prijs.

Meerweg 75

9752JD Haren

Tel: 06-82706006

Email: info@ksmg.nl 
KvK : 63494604 
BTW nr: NL855260117B01 
Triodos bank IBAN: NL93TRIO0254815715