Doorgaan naar inhoud

Disclaimer

KS Medical Group is een handelsnaam. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK nummer: 63494604. Gevestigd in Groningen, Neutronstraat 7-5. De webwinkel van KS Medical Group is te vinden op de domeinnaam (internetadres): www.ksmg.nl.
 
KS Medical Group doet er alles aan om alle informatie (product en dienst) volledig en up to date te houden. Alle informatie en gegevens die op de webwinkel www.ksmg.nl door KS Medical Group wordt versterkt mag als betrouwbaar worden geacht. Informatie en gegevens op www.ksmg.nl worden voor informatieve doeleinden verstrekt door KS Medical Group. Echter aan de informatie en gegevens op www.ksmg.nl kunnen geen rechten worden ontleend. Inhoudelijk kan KS Medical Group de informatie en gegevens op www.ksmg.nl zonder aankondiging worden gewijzigd. Gebruikte afbeeldingen op www.ksmg.nl zijn onderhevig aan copyright van hun respectievelijke eigenaars.
 
KS Medical Group is niet aansprakelijk voor de inhoud van websites, webwinkels en andere bronnen waarnaar wordt doorverwezen. Bezoekers nemen voor eigen risico en rekening verbinding met andere websites, webwinkels en andere bronnen en verplichten zich deze te gebruiken volgens de voorwaarden die aan het gebruik ervan zijn verbonden. Tevens is KS Medical Group alsmede aanbieders (merken) op www.ksmg.nl niet aansprakelijk voor eventuele fouten in de inhoud met inbegrip van typefouten en eventueel enige acties die in afhankelijkheid daarop worden gevoerd.
 
Het is tot zekere hoogte toegestaan, (overnemingsvrijheid) om informatie en gegevens van www.ksmg.nl te verveelvoudigen, overdragen of verspreiden. Bewerking van de gegevens is alleen toegestaan na toestemming van KS Medical Group.
 
Contact gegevens

KS Medical Group
Netronstraat 7-5
9743 AM Groningen
050 211 03 77
info@ksmg.nl